Talijanski chef s 3 Michelinove zvjezdice predstavlja novi degustacijski meni u restoranu Miramare

Bobo Cerea, dolazi u Poreč predstaviti novi degustacijski jelovnik

Svjetski poznati chef, čiji obiteljski restoran je nositelj 3 Michelinove zvjezdice, Roberto Bobo Cerea, 1. lipnja stiže u Valamarov restoran Miramare by Fratelli Cerea na otok Sveti Nikola kraj Poreča osobno predstaviti novi sezonski degustacijski meni svim ljubiteljima gastronomije. Miramare by Fratelli Cerea, otvoren prošle godine, prometnuo se u jednu od gastronomskih atrakcija Istre. Zamišljen je kao casual restoran kraj bazena, s gourmet pizzama, salatama i nekoliko potpisnih jela glasovitih talijanskih chefova, u novu sezonu ulazi sa zanimljivim transformacijama globalno poznatih jela.

Posebna večera će se održati 1. lipnja u Miramare by Fratelli Cerea restoranu koji je dio Valamar Collection Isabella Resorta u blizini Poreča, s početkom u 19 sati. Hedonističko putovanje uključuje neke nove okuse, poput Miramare interpretacije venecijanskog koktela, Bellini, nadopunjenog rajčicom, gamberom rossom i komadićima kruha te elegantnih linguina s vongolama, ali i neke od lanjskih favorita – neizostavnih pacchera Da Vittorio.

“Bobo Cerea dolazi iz kulinarske obitelji čiji je stil kuhanja vezan uz talijansku tradiciju, a u Valamarov restoran će kroz kuhanje pokazati kako čak i naizgled jednostavna riblja jela, mogu imati snažan karakter i individualni pečat. Iz godine u godinu nastojimo unaprijediti gastronomsku ponudu Valamarovih restorana i usmjereni smo na pružanje beskompromisno vrhunske usluge”, izjavio je Dario Kinkela, direktor hrane i pića u Valamaru i dodao kako su u Valamaru vrlo ponosni na uspješnu suradnju sa slavnom obitelji.

Suradnja s talentiranim Talijanima, vrhunskim gastronomskim stručnjacima podrazumijeva i višemjesečne treninge za Valamarove kuhare, voditelje restorana, sommeliere i druge djelatnike restorana u Hrvatskoj i Italiji u restoranima obitelji Cerea, u čemu sudjeluje tim restorana Miramare, ali i brojni drugi specijalisti hrane i pića u Valamaru.

Svi zainteresirani mogu uživati u jelima talijanskog kulinarskog majstora – cijena je 120 eura po osobi, a u cijenu je uključen parking na parkiralištu Žatika u Poreču te transfer brodom na otok Sv. Nikola. Večera počinje u 19 sati, a rezervirati je moguće pozivom na broj telefona +385 52 406 036.

Podijeli

Newsletter

Aktualno

Slični članci
POVEZANO

Sudjelujte na 6. CROSPIRIT-u: Prijavite Svoje Rakije, Likere i Ginove

Međunarodno ocjenjivanje vrhunskih pića održava se od 2019. godine,...

Vikend u znaku egzotičnog voća: Najveći festival u Hrvatskoj stiže u Gornju Bistru

Gornja Bistra 14. i 15. rujna 2024. postaje središte...

Tjedan Posvećen Tuni u Poreču: TunIstra-Offshore World Challenge 2024.

Poreč je domaćin prestižnog međunarodnog turnira u lovu na...