NOEL Restoran: Sezonski jelovnik s Michelinovom kvalitetom!

Zagrebački restoran NOEL, poznat po Michelinovoj zvjezdici, donosi omiljene klasike po pristupačnijim cijenama uz novu sezonu jelovnika koji je oduševio goste

Prvi zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom zna kako iznenaditi i oduševiti! Sezonskom izmjenom jelovnika, po kojoj je NOEL itekako prepoznat, neka su se jela pokazala kao omiljena svim gostima. Vodeći se tako njihovim pohvalama i čestim upitima kreiran je novi jelovnik koji bi mogao obilježiti jednu novu etapu poslovanja ovog fine dinning restorana s adrese Popa Dukljanina 1.

Mekano mliječno pecivo sa sjemenkama uz maslac, tartlet od graška s tartarom od bukovača, “zagorski štrukli”, patka u Negroni umaku s ciklom, ragu od biserke i slatka četvorka u desertnom slijedu tek su dio favorita koje su chef i suvlasnik Mario Mandarić te njegov tim pretvorili u novi jelovnik kojeg sada i službeno predstavljaju. Tijekom 8 sljedova pod imenom Selection Menu svi zainteresirani moći će probati najveće uspješnice kuhinje i to po pristupačnijoj cijeni – po 125 € po osobi.

Uz jelovnik će biti aktualne tri pratnje pića – jedna vinska u kojoj glavnu ulogu nose hrvatska vina, sommelierska s posebnom kombinacijom vina te čajna. Ovisno o dostupnosti namirnica i sezoni neki će se sljedovi mijenjati, ali i dalje u skladu s klasicima koji su osvojili goste. Na ovaj bi način NOEL mogao postati restoran koji nije rezerviran samo za posebne prigode već pravo mjesto istraživanja i uživanja. Uz ovaj novitet kojem se vesele, kuhinji NOEL-a stigle su i sjajne vijesti s 50 Best Discovery platforme! Upravo je ova zagrebačka gastro lokacija jedna od 50 najboljih u 2025. godini odnosno dio liste koja ljubiteljima gastronomije otkriva najbolje restorane, barove i hotele.

Izrađena sa strašću, kreativnošću i umjetničkim pristupom, jela u NOEL-u pričaju posebnu priču, a novi Selection jelovnik stigao je kao najbolji pripovjedač.

Podijeli

Newsletter

Aktualno

Slični članci
POVEZANO

Valamar ostvaruje rast poslovanja u skladu sa strateškim ciljevima

Poreč, 23. listopada 2025. – Prema objavljenim rezultatima za...

Raise the Bar Youth: Program koji učenicima otvara vrata uspješne karijere u turizmu i ugostiteljstvu

Zagreb, 21. listopada 2025. – Sve srednje turističke i...

Splitski restoran Mokosh među najboljim svjetskim projektima dizajna interijera

Veliko priznanje hrvatskom dizajnu Restoran Mokosh iz Splita uvršten je...

Šibenik domaćin ključnog skupa stručnjaka kamping industrije

Šibenik će od 27. do 29. listopada biti središte...