Badel Bajadera: Prvi domaći krem liker inspiriran kultnom pralinom!

Badel 1862 i Kraš ujedinili su snage kako bi stvorili vrhunski liker koji spaja tradiciju i inovaciju, donoseći okus Bajadera praline u novom obliku

Badel 1862, vodeći domaći proizvođač jakih alkoholnih pića i vina, tržištu je predstavio prvi domaći krem liker, Badel Bajaderu, koja je rezultat suradnje s Krašem, najvećim domaćim proizvođačem konditorskih proizvoda. Badelovi master destileri pretočili su omiljenu Bajaderu u vrhunski liker koji vjerno dočarava okus svima poznate praline, a u kojem se nalaze 70 postotni kakao prah te prženi lješnjaci i bademi. Badel Bajadera na police trgovina diljem Hrvatske dolazi u studenom u atraktivnoj ambalaži koja također asocira na dobro poznati omot Bajadera pralina. Novi liker iz Badela bit će dostupan i u ugostiteljskim objektima, barovima i kafićima diljem zemlje, posebice na nadolazećim adventskim lokacijama.

“Badel Bajadera liker odgovor je na rastuće potrebe tržišta i zahtjeve potrošača za inovativnim, premium proizvodima. Ovaj proizvod predstavlja nastavak suradnje dvaju tržišnih lidera, nakon iznimno uspješnih Antique pralina koje su oduševile domaće potrošače. Kao hrvatski proizvođači s bogatom tradicijom, imamo obavezu njegovati tradiciju, ali isto tako i kontinuirano razvijati naše brendove te uvoditi inovacije. I ova suradnja je pokazatelj snage domaćih proizvođača, Badela i Kraša, koji s pomoću najboljih sastojaka, stručnog znanja i pažljivih proizvodnih procesa potrošačima mogu ponuditi vrhunske proizvode utemeljene na kombinaciji tradicije i inovacije. Zahvaljujući tome potrošači mogu i u onome što im je već dobro poznato uživati na nov način. Badel Bajadera liker idealan je za konzumaciju u raznim prilikama, bilo kod kuće ili u izlasku, u svako doba godine pa i u nadolazećim hladnijim danima”, izjavio je direktor marketinga Badela 1862, Lovro Vučković.

Badel Bajadera na tržište dolazi u godini u kojoj je obilježen 70. rođendan najpopularnije praline naših prostora.

“Dugogodišnje iskustvo i nasljeđe koje obje kompanije nose, svaka s više od čitavog stoljeća prisutnosti na tržištu, snažna su osnova za ovu važnu suradnju. Inovacija i spremnost na razmišljanje izvan okvira ključni su faktori koji Kraš i Badel usmjeravaju ka budućnosti, a međusobna podrška dodatno osnažuje njihov zajednički cilj. Veseli nas što će nastavak uspješne suradnje lansirati na tržište novi proizvod, Badel Bajadera liker, koji spaja najbolje od oba brenda i koji će zasigurno izazvati veliki interes među potrošačima, pogotovo onima koji cijene kvalitetu. Bajadera je već desetljećima simbol vrhunske kvalitete i prepoznatljivog okusa, a sada taj okus donosimo u obliku likera koji će osvojiti ljubitelje finih pića. Ova suradnja nije samo još jedan poslovni korak, već dokaz da su prilike i mogućnosti prisutne na svakom koraku, spremne za one koji se usude prepoznati ih”, izjavila je direktorica marketinga u Krašu, Marina Knežević.

Badel Bajadera liker proizvodi se maceracijom vrhunskih lješnjaka i badema, koji se prethodno prže kako bi se oslobodila njihova aroma, koja ovom piću daje posebnu notu karamele. Pažljivim proizvodnim procesom dobiva se krem liker bogatog okusa i poznatog mirisa lješnjaka, koji nudi niz mogućnosti za konzumaciju bilo samostalno ili u kombinacijama s drugim pićima i hranom. Riječ je o vrlo kremoznom i pitkom likeru sa 16 % alkohola, veganskom proizvodu na bazi kokosovog mlijeka, bez umjetnih aroma i bojila. Jednako je ukusan serviran u hladnoj varijanti s dvije kockice leda, kao dio koktela ili pak u toploj varijanti, s kavom ili vrućom čokoladom te se odlično sljubljuje s čokoladnim desertima i sladoledom od vanilije.

Tradicionalno se na našim prostorima Bajadera bombonijera generacijama “nosi u goste” i poklanja domaćinima, a zahvaljujući najnovijoj inovaciji iz Badela za nadolazeće ćemo blagdane moći poklanjati i jednako ukusan i atraktivan liker Badel Bajadera.

Podijeli

Newsletter

Aktualno

Slični članci
POVEZANO

Valamar ostvaruje rast poslovanja u skladu sa strateškim ciljevima

Poreč, 23. listopada 2025. – Prema objavljenim rezultatima za...

Raise the Bar Youth: Program koji učenicima otvara vrata uspješne karijere u turizmu i ugostiteljstvu

Zagreb, 21. listopada 2025. – Sve srednje turističke i...

Splitski restoran Mokosh među najboljim svjetskim projektima dizajna interijera

Veliko priznanje hrvatskom dizajnu Restoran Mokosh iz Splita uvršten je...

Šibenik domaćin ključnog skupa stručnjaka kamping industrije

Šibenik će od 27. do 29. listopada biti središte...