Jubilarni 40. Promohotel okuplja više od 150 izlagača iz HoReCa sektora
Od 5. do 8. ožujka dvorana Žatika okupit će najbolje iz HoReCa sektora na jubilarnom 40.-om međunarodnom sajmu prehrane, pića i opreme za turizam, Promohotelu. Više od 150 izlagača će u Poreču, na ukupno 5.000 m2 unutarnjeg i vanjskog izložbenog prostora, predstaviti svoje proizvode i usluge. Sajam će ugostiti izlagače iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Srbije, Slovačke, Francuske i Austrije, a njihov asortiman obuhvatit će ključne segmente HoReCa sektora.
Gastronomija je postala neodvojiv dio turističkog iskustva, gotovo pa ključan dio turističkog doživljaja, a očekivanja gostiju danas su veća nego ikad. Jubilarno 40. izdanje Promohotela uz više od 500 svjetskih brendova s područja ugostiteljske opreme i turizma, u Hrvatsku dovodi i neke od najboljih kulinarskih majstora Europe. Vlasnici Michelin zvjezdica, svjetski prvaci u izradi pizza te iskusni međunarodni ugostitelji razlog su za dolazak u Poreč svakome tko želi unaprijediti svoje kulinarske vještine ili iskušati jela koja privlače goste iz cijelog svijeta.
CAPUTO PIZZA CUP – CROATIA 2025 – hrvatsko izdanje svjetskog natjecanja za pizzaiole
Mlin Caputo, Udruga Napoletanskih Pizzaiola APN i Mainardi Food organiziraju najprestižnije natjecanje u Hrvatskoj, CAPUTO PIZZA CUP – CROATIA 2025. Radi se o hrvatskom izdanju najvećeg svjetskog natjecanja za pizzaiole koje je ujedno i nacionalna kvalifikacija za finalni CAPUTO PIZZA CUP koji se održava u Napulju. CAPUTO PIZZA CUP – CROATIA 2025 se održava 6. ožujka 2025. godine s početkom u 11 sati, na sajmu Promohotel Poreč, u sastavu štanda Mainardi Food – Pizza Corner.
STRUČNA DOGAĐANJA – EDUCATION POINT
Za sve one koji žele prije konkurencije doznati sve o najnovijim trendovima u HoReCa Industriji tu je stručni edukacijski program fokusiran na unaprjeđenje kvalitete usluga u sektoru, s naglaskom na održivost, ljudske resurse, umjetnu inteligenciju i prodaju. Na Education pointu posjetitelji će otkriti koja je uloga gastronomije u razvoju turističke destinacije, kako unaprijediti iskustveni turizam za privlačenje gostiju, kako prilagoditi programe za nove generacije gostiju uz povećanje zadovoljstva djece i odraslih, na koji način kroz digitalne kanale privući goste, povećati prodaju i razvijati brend.
Ulaz na sajam je besplatan uz prethodnu registraciju na službenoj stranici promohotel.hr.
Ovaj širok spektar ponude čini Promohotel nezaobilaznom platformom za sve profesionalce iz HoReCa sektora koji žele biti u koraku s najnovijim industrijskim trendovima i inovacijama.