Restoran Sol hrvatski tapas postao Shell Cafe na jedan dan

Zagreb, 10. listopada 2025. – Više od pola godine nakon najave suradnje tvrtke Coral Hrvatska i renomiranog chefa Mate Jankovića, nastavlja se revolucija u načinu na koji putnici doživljavaju hranu na benzinskim postajama. Ovoga puta, restoran Sol hrvatski tapas privremeno je postao Shell Cafe, mjesto ekskluzivnog kulinarskog druženja obilježenog vrhunskom hranom, opuštenom atmosferom i interaktivnim pristupom gastronomiji.

Masterclass chefa Mate Jankovića

Glavni dio događaja bio je masterclass poznatog chefa, koji je okupljenima predstavio sva jela treće po redu suradnje s tvrtkom Coral Hrvatska. Tijekom prezentacije, Janković je detaljno opisivao proces pripreme i filozofiju iza svakog jela.

Nova dimenzija Shell Cafe iskustva

Prema riječima Lanae Trampus, Gastro Category Managerice za Hrvatsku, nova ponuda u Shell Cafeu potpuno je promijenila percepciju brze hrane na benzinskim postajama:

„Naša ideja bila je jednostavna – ponuditi nešto vrijedno zaustavljanja. Ne samo za one koji su u žurbi, već i za putnike koji žele kvalitetno pojesti. Uspjeli smo spojiti brzinu, praktičnost i vrhunsku kvalitetu obroka.”

Trampus ističe da je upravo kvaliteta iskustva ono što Shell Cafe razlikuje od konkurencije. Svaki obrok postao je dio šire priče o ugodnom predahu na putovanju.

Novi jelovnik: od hot doga do burgera

Novi meni donosi zanimljive kombinacije okusa i mirisa:

  • Hot dog s dinstanim zeljem – savršen izbor za hladnije dane, s mogućnošću odabira pileće, pureće ili debrecinke hrenovke, uz senf i blago kiselkasto zelje.
  • Sendvič pršut, sir i pečena paprika – spoj jednostavnosti i bogatog okusa; slani pršut, kremasti kajmak, blagi sir i pečena paprika stvaraju skladnu cjelinu.
  • Burger panceta jaje – dvije tanke pljeskavice prekrivene cheddar sirom, slaninom i jajem u savršenom balansu tekstura i okusa.

Svako jelo odražava filozofiju chefa Jankovića – jednostavno, ali promišljeno.

burger sa jajem na oko u restoranu sol hrvatski tapas postao Shell Cafe na jedan dan
FOTO: CORAL

Inovativni pristup i suradnja

Coral Hrvatska još jednom je dokazao da benzinske postaje mogu postati mjesta gastronomske inspiracije. Kombinacija edukacije, degustacije i interakcije oduševila je prisutne goste.

Chef Mate Janković potvrdio je status jednog od najinspirativnijih domaćih kuhara.

Podijeli

Newsletter

Aktualno

Slični članci
POVEZANO

Valamar ostvaruje rast poslovanja u skladu sa strateškim ciljevima

Poreč, 23. listopada 2025. – Prema objavljenim rezultatima za...

Raise the Bar Youth: Program koji učenicima otvara vrata uspješne karijere u turizmu i ugostiteljstvu

Zagreb, 21. listopada 2025. – Sve srednje turističke i...

Splitski restoran Mokosh među najboljim svjetskim projektima dizajna interijera

Veliko priznanje hrvatskom dizajnu Restoran Mokosh iz Splita uvršten je...

Šibenik domaćin ključnog skupa stručnjaka kamping industrije

Šibenik će od 27. do 29. listopada biti središte...